Publicat 10/7/2020 17:50:10 +02:00CET

MyInvestor, participada per Andbank, es converteix en la 'fintech' més gran d'Espanya

Núria Rocamora, co-CEO de MyInvestor.
ANDBANK

El neobanc té més de 30.000 clients i arriba a 500 milions de xifra de negoci

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 10 jul. (EUROPA PRESS) -

MyInvestor, el neobanc expert en inversió participat per Andbank España, El Corte Inglés Seguros, AXA España i diverses gestores de patrimoni familiar, s'ha convertit en la 'fintech' més gran d'Espanya en volum després d'arribar a una xifra de negoci de 500 milions d'euros, segons ha informat el grup financer andorrà en un comunicat.

La xifra de negoci, que el juliol del 2019 se situava en 100 milions d'euros, inclou el saldo en comptes, la cartera creditícia i el patrimoni de fons d'inversió i els plans de pensions.

L'empresa de tecnologies financeres actualment té més de 30.000 clients, xifra que representa un creixement del 150% en comparació amb l'any passat, segons detalla el grup Andbank.

"L'esclat de la covid-19 no ha impactat en el creixement del neobanc que, aquests darrers mesos, registra taxes rècord d'obertura de comptes: més de 2.000 comptes al mes després del llançament al febrer dels fons indexats de Vanguard, iShares i Amundi, sense un mínim d'inversió", explica el grup financer andorrà.

L'entitat defineix aquest producte com "exclusiu i poc accessible a les xarxes de distribució bancàries, que s'ha convertit en un dels productes estrella del banc 'online'".

MyInvestor opera com un agent bancari d'Andbank España i, segons precisen, es va fer un lloc en el mercat espanyol "gràcies al compte remunerat a l'1% i les condicions competitives de les seves hipoteques".

També asseguren que van revolucionar el mercat amb la 'Hipoteca Sense Motxilla', producte que no requereix la contractació de cap producte addicional, amb un tipus variable d'euríbor + 0,89% i tipus fix des de l'1,29%.

A més, l'entitat bancària informa que el 60% de la nova producció hipotecària és subrogació, i permet així als seus clients "abaratir préstecs antics".

PRODUCTES D'INVERSIÓ

A més de l'oferta hipotecària, el grup Andbank considera que els productes d'inversió diferencials amb comissions imbatibles "ja s'han convertit en la gran palanca de creixement de MyInvestor".

Així, el llançament el 19 de juny de les carteres de fons indexades ha tingut una rebuda "més que satisfactòria", segons valora l'entitat.

En aquest punt, afegeix que les carteres Clàssica, Pop, Indie i Rock --nomenclatura en funció del nivell de risc del client-- es perfilen "com el nou producte bandera de la companyia".

Durant aquest mes de juliol, MyInvestor ha activat un préstec amic amb un tipus d'interès del 0,94% TIN/TAE per invertir en desenes de plans de pensions, inclosos els plans indexats, que comercialitza de 25 entitats diferents.