Publicat 18/7/2019 18:23:22 +02:00CET

MWCapital Barcelona celebra la primera reunió del patronat després de la incorporació de CaixaBank

D'esquerra a dreta: Primera fila: Albert Medrán, Jordi Martí, Jaume Collboni, John Hoffman, Ada Colau, Jordi Puigneró, Meritxell Budó, Àngels Chacón, David Cierco.  Segona fila: Luz Usamentiaga, Bruno Vilarasau, Ignacio Tota, Alex Sinclai
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 18 jul. (EUROPA PRESS) -

El Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha celebrat aquest dijous la primera reunió del patronat que ha permès formalitzar la incorporació de CaixaBank en l'organisme, ha informat la fundació en un comunicat.

En la reunió, celebrada a l'Ajuntament de Barcelona, han assistit l'alcaldessa de la ciutat i presidenta del patronat, Ada Colau; el conseller de Polítiques Digitals i vicepresident del MWCapital, Jordi Puigneró, així com, els nous membres de l'organisme: el president de CaixaBank, Jordi Gual; la consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, i el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Jaume Collboni.

El Patronat del MWCapital està format pel Ministeri d'Economia i Empresa, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, així com GSMA, Teléfonica, Vodafone, Orange, Damm, i des d'aquest dijous, també CaixaBank.