Publicat 24/2/2019 20:52:39 +01:00CET

MWC.- CDR i Arran desconvoquen la concentració contra el Rei davant el "blindatge policial"

CDR i Arran es concentren contra el Rei per l'MWC 2019
@CDRCATOFICIAL

BARCELONA, 24 febr. (EUROPA PRESS) -

L'organització juvenil Arran i els Comits de Defensa de la República (CDR) han desconvocat la concentració aquest diumenge a la plaa Espanya de Barcelona per protestar contra la presncia del Rei Felip VI en el sopar oficial d'obertura del Mobile World Congress (MWC), "davant el blindatge policial dels Mossos d'Esquadra i les múltiples identificacions".

En una anotació a Twitter, els CDR han criticat que "una vegada més el Govern exerceixi de protector i cmplice del rgim del 78" i han anunciat que desconvoquen la protesta.

Un miler de manifestants s'han concentrat a la plaa Espanya i han avanat cap al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), a través de l'avinguda Maria Cristina, i han portat pancartes en qu es podia llegir: 'Stop Repressió', 'Borbons podrits', 'Per qu no et calles?' i 'Els reis en els contes'.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat set furgonetes de la Brimo i també s'hi ha desplaat una ambulncia, mentre que la Gurdia Urbana ha tallat el trnsit de l'avinguda Maria Cristina, per on han avanat els manifestants, que han cridat: 'Fora feixistes dels nostres barris'.

A més, els CDR han realitzat una altra acció de protesta enfront del MNAC, per "deixar ben clar al Borbó que no és benvingut", segons han explicat en el seu Twitter.

Una trentena de persones s'han assegut enfront del museu, on se celebra aquest diumenge a la nit el sopar inaugural de l'MWC, i han desplegat la pancarta 'Destronem-el' (Destronem-lo).