Publicat 31/8/2020 4:06:04 +02:00CET

Motor.- Seat torna aquest dilluns a la producció prèvia al coronavirus, amb els mateixos torns

Planta de Seat a Martorell (Barcelona)
SEAT - Archivo

L'automobilística fa de nou test PCR als més de 15.000 empleats

BARCELONA, 31 ago. (EUROPA PRESS) -

Seat torna aquest dilluns a la producció de vehicles prèvia a la crisi del coronavirus, amb igual nombre de torns, el mateix dia en què reprén l'activitat després de la pausa d'agost, han informat fonts de l'automobilística a Europa Press.

La planta de Martorell (Barcelona) restableix aquest dilluns el segon torn de producció de la línia 3, on es fabrica l'Audi A1, amb la qual cosa s'assoleix el nombre de torns anterior a l'impacte del Covid-19.

El fabricant de cotxes treballa així amb tres torns en la línia 2 (la del Seat León i el Cupra León) i amb dos torns en la Línia 1 (Ibiza i Arona), a més dels de la línia 3.

Amb això, el volum diari de producció se situarà en uns 2.000 cotxes al dia, una xifra inferior a la producció diària abans de la pandèmia, quan s'estava en els 2.200.

No obstant això, per a setembre s'han programat sis torns addicionals en dissabte per al conjunt de les tres línies, després que al juliol també es fesssin torns addicionals, i amb la previsió de més el que queda d'any.

Això implica que, respecte a l'últim programa operatiu, l'automobilística de Martorell hagi incrementat la producció en 6.000 vehicles.

PROVES PCR ALS EMPLEATS

Seat fa proves PCR als seus més de 15.000 empleats abans de la reincorporació després de les vacances, per garantir la seva seguretat i evitar rebrots de Covid-19, com ja va fer a l'abril quan es va reprendre la producció.

L'empresa manté totes les mesures de salut i seguretat establertes des d'aleshores, com l'ús de mascaretes, la distància de seguretat i un estricte protocol de neteja en les instal·lacions.

CUPRA FORMENTOR I SEAT LEÓN PHEV

L'últim quadrimestre de l'any començarà la producció del Cupra Formentor i el Seat León PHEV, amb aquest últim vehicle marcant l'inici de l'electrificació de la planta de Seat.

Tots dos cotxes se sumen als nous models de Seat Leon i Cupra Leon que s'han començat a fabricar també enguany a la fàbrica de Martorell.

Contador