Actualitzat 30/12/2014 12:18:46 +00:00 CET

Seat renova les versions Ecomotive dins de la seva gamma León

Seat León Ecomotive
SEAT

MADRID, 19 maig (EUROPA PRESS) -

Seat ha renovat les versions Ecomotive en la d'èxit gamma del León i ha llançat, en les tres carrosseries SC, 5 portes i ST, productes encara més eficients i respectuosos amb el medi ambient, ha informat en un comunicat.

La firma automobilística assenyala que els consums i emissions de les noves versions són gairebé imbatibles, i tot això sense perdre les prestacions i dinamisme que caracteritzen al Seat León.

Els nous León Ecomotive són més ecològics, i el motor 1.6 TDI CR consumeix només 3,3 litres de combustible als 100 quilòmetres (0,5 l/100 km menys que l'anterior versió) i presenta unes emissions de 87 grams de CO2 per quilòmetre (12 g/km menys que la versió anterior).

A més, les seves prestacions segueixen sent molt competitives, gràcies als 110 CV del seu nou propulsor i a la qualitat dinàmica i confort de conducció de tota la gamma León.

A les baixes xifres de consum contribueixen en gran mesura el sistema Start/Stop, la funció de recuperació de l'energia, la caixa de canvis de sis relacions especialment adaptada i els pneumàtics de baixa resistència al rodament.

Altres mesures addicionals són el carenat optimitzat d'una carrosseria lleugerament més baixa, que presenta algunes obertures de refrigeració tancades en la part davantera, panells en la part inferior del xassís i un espòiler en el sostre amb espòiler laterals en la finestreta de la portalada del darrere.