Publicat 27/8/2020 16:55:28 +02:00CET

Motor.- Seat Mó desplega 632 motos elèctriques a Barcelona

SEAT MO desplega les seves motos de motosharing a Barcelona
FERRAN NADEU/SEAT - Archivo

MADRID, 27 ago. (EUROPA PRESS) -

Seat Mó ha desplegat 632 motocicletes elèctriques en el seu primer servei de motos compartides a Barcelona, amb vehicles "àgils i de zero emissions" per contribuir a reduir la contaminació i a millorar la mobilitat urbana, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Els vehicles de la companyia amb seu a Martorell (Barcelona) són motos equivalents a una de 125 centímetres cúbics i s'han pres mesures addicionals de seguretat i higiene contra el Covid-19.

Després de l'inici de la zona de baixes emissions (ZBE) a la ciutat de Barcelona a principis d'any, Seat ofereix dos serveis, un de motos compartides i un altre de subscripció amb motos 100% elèctriques a la capital catalana.

L'usuari només ha de descarregar l'aplicació al seu telèfon i cercar la moto elèctrica de Seat Mó aparcada prop de la seva ubicació a través del mapa que ofereix l'aplicació i desbloquejar-la.

MODEL DE SUBSCRIPCIÓ

La mobilitat a la carta ofereix també un model de subscripció tot inclòs que permet tenir accés a la moto per setmanes o mesos, incloent el segur del vehicle, el manteniment, un casc i un canvi de bateria setmanal.

El cost és de 75 euros setmanals o 200 euros mensuals, sense obligació de permanència. En el cas de llogar-la trimestralment, el cost mensual seria de 150 euros. El model de subscripció és per a un usuari extensible a una persona addicional, un familiar, per exemple.

La companyia també ha implementat la subscripció setmanal i mensual als seus dos models de patinet elèctric. L'eKickscooter 25 té un cost de 15 euros setmanals i 40 euros mensuals, mentre que el nou eKickscooter 65 pot llogar-se per 25 euros setmanals o 75 euros al mes.

Contador