Publicat 2/6/2020 14:09:04 +02:00CET

Motor.- El Govern "no tira la tovallola" després de la decisió de Nissan de tancar la planta de Barcelona

BARCELONA, 2 juny (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat ha assegurat que "no tira la tovallola" després de la decisió de Nissan de tancar les plantes que té en Barcelona.

Ho ha sostingut el seu secretari general, Josep Ginesta, en el torn de preguntes de la roda de premsa que ha donat per valorar les dades de l'atur i l'afiliació a la Seguretat Social publicats aquest dimarts.

"Neguem la major i considerem que és un error extraordinari que Nissan decideixi deixar una planta històrica com a Motor Iberica, que va arribar en 1923 a Catalunya i, per tant, amb una història de gairebé 100 anys", ha remarcat.

Ginesta ha defensat que "ara com ara no hi ha calendari" en el departament sobre el tancament de les plantes i l'acomiadament d'uns 3.000 treballadors, i ha exposat que no renuncien a convèncer a l'automobilística japonesa perquè no ho faci.

També ha apuntat que no descarten convèncer altres companyies o a qui sigui" que mantingui la tradició que han suposat aquestes plantes de vehicles per a Barcelona.