Publicat 11/8/2020 14:23:16 +02:00CET

Motor.- CC.OO. demana que els proveïdors de Nissan participin en el procés de reindustrialització

BARCELONA, 11 ago. (EUROPA PRESS) -

CC.OO. de Catalunya ha demanat que els proveïdors i empreses subcontratades de Nissan puguin participar en el procés de reindustrialització de les plantes de l'automobilística a Barcelona, a través de la taula que es constituirà al setembre amb l'empresa, sindicats i administració, segons ha indicat en un comunicat.

Les federacions d'Indústria, Construcció i Serveis de CC.OO. s'han reunit aquest dimarts amb els treballadors de les empreses auxiliars de Nissan, per valorar l'acord aconseguit entre la plantilla de la multinacional i la direcció i definir l'estratègia a seguir en els propers mesos.

El sindicat també ha cridat a garantir l'ocupació de les empreses auxiliars de Nissan fins a finals de 2021, període durant el qual la multinacional s'ha compromès a no acomiadar a ningú.

"Des de CC.OO. gestionarem la pau social en el conjunt de la cadena de valor de Nissan en els propers mesos en funció de com les empreses proveïdores, subcontractades i la pròpia Nissan respecten els objectius que ens hem marcat", ha exposat.

L'organització liderada per Javier Pacheco, treballador de Nissan, ha remarcat que "la solució és possible i ho ha de ser para tots", després d'aconseguir un acord que ja serveix de punt de referència.