GIRONA, 25 nov. (EUROPA PRESS) -
El cap de cuina del restaurant Can Roca de Girona, Daniel Redondo, ha mort als 46 anys en un accident de trànsit aquest divendres.
El xef i sommelier Josep Roca ha lamentat la seva mort aquest dissabte en una publicació a Instagram, recollida per Europa Press, en la qual ha enviat el seu suport a familiars, amics i coneguts.
Ha recordat que Redondo també va ser cap de cuina del Celler de Can Roca durant nou anys abans d'anar-se'n al Brasil i fundar el restaurant Maní a Sao Paulo, "un restaurant d'excel·lència, de referència".
"Quin talent més descomunal. Nascut per cuinar. Una persona perseverant, apassionada i talentosa per la cuina", ha afegit.
El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar divendres a la tarda de la mort d'un motorista a l'autopista AP-7 a l'altura de Salt (Girona) per un col·lisió per encalç amb un cotxe, el conductor del qual va resultar il·lès.