Publicat 14/6/2019 18:23:56 +02:00CET

Mor als 82 anys Ramón Pont, president de Borges International Group

Ramón Pont Amenós
EUROPA PRESS - Archivo

LLEIDA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

El president de Borges International Group, Ramón Pont Amenós, ha mort aquest divendres als 82 anys a casa seva, a Sitges (Barcelona), acompanyat dels seus familiars, ha explicat el grup en un comunicat.

En representació de tots els treballadors de Borges, amics, col·laboradors i familiars, el consell d'administració de la companyia ha lamentat "profundament la defunció de Ramón Pont Amenós i la pèrdua d'un empresari que ha significat un exemple de treball, constància i dedicació".

Pont, pertanyent a la tercera generació familiar de l'empresa, va participar molt activament en la gestió del grup i sota la seva presidència --des del 2007--, la companyia ha continuat la seva expansió fins arribar a 116 països en què comercialitza els seus productes actualment.

Nascut a Tàrrega (Lleida), Ramón Pont va ser directiu del FC Barcelona i vicepresident de la Fundació Barça, es va incorporar a la Junta Directiva del club el juliol del 2010 i va renunciar al càrrec el febrer del 2018.

El FC Barcelona i la Fundació, a través del president Josep Maria Bartomeu, han expressat el seu més profund condol per la mort d'"un company molt estimat per la seva qualitat humana i un home que va ser clau en el desenvolupament de la Fundació els darrers anys", en un comunicat al seu lloc web.