Publicat 5/5/2019 14:13:01 +02:00CET

Montserrat (PP) acusa Sánchez de "pujar impostos i blanquejar un escapolit de la Justícia"

Montserrat (PP) acusa Sánchez de "pujar impostos i blanquejar a un escapolit de la Justícia"
@DOLORSMM

BARCELONA, 5 maig (EUROPA PRESS) -

El cap de llista del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha acusat el president del govern, Pedro Sánchez de "posar-se de perfil amb Maduro, pujar impostos i blanquejar un escapolit de la Justícia", en al·lusió a l'ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont.

En declaracions als mitjans aquest diumenge abans de visitar la Fira Jordiada a Cornellà de Llobregat (Barcelona), la també portaveu parlamentària del PP ha desitjat que "la justícia no es posi del costat d'un escapolit de la llei perquè seria un contrasentit avalar la seva fugida i la seva candidatura a la Unió Europea".

Ha acusat Puigdemont de "presentar-se a les eleccions europees per trencar Espanya", i ha reclamat una Espanya unida i fort dins d'una Europa també unida.

"La llei i la justícia han d'estar al costat de tots els espanyols, perquè la llei ens fa iguals a tots i ens ha de protegir a tots", ha defensat Montserrat.

LEOPOLDO LÓPEZ

Sobre Veneçuela, ha retret a l'executiu de Sánchez que "s'hagi posat de perfil davant la usurpació de Maduro del poble veneçolà, en limitar l'exercici de la política i llibertat de Leopoldo López", el pare del qual integrarà la llista del PP al Parlament Europeu.

Ha opinat que el govern ha de "liderar el suport a la transició democràtica del poble veneçolà", pel que ha demanat que es treballi amb el Grup de Lima per portar el poble veneçolà a la democràcia, en les seves paraules.

A més, Montserrat ha criticat que Sánchez "va amagar durant la campanya que cruixirà a impostos els espanyols", ha advertit que això castigarà les classes mitjanes i les famílies, i que suposarà, en la seva opinió, una nova recessió econòmica i una destrucció d'ocupació.