Publicat 9/3/2019 14:26:49 +01:00CET

Montse Bassa encapçalarà la llista d'ERC a Girona per al Congrés

28A.- Montse Bassa Encapalar La Llista D'ERC A Girona Per al Congrés
@ERC_FEDGIRONA

GIRONA, 9 mar� (EUROPA PRESS) -

La germana de l'exconsellera Dolors Bassa, Montse Bassa, encapalar la llista d'ERC a Girona per al Congrés en les eleccions generals del 28 d'abril.

En un comunicat, la Federació de Girona d'ERC també ha informat que Bassa anir acompanyada del diputat al Congrés Joan Margall com a número 2, després de ser escollits en un Congrés Regional a Sarri de Ter (Girona).

Com a cap de llista pel Senat, la regional d'ERC a Girona ha escollit el senador republic Jordi Martí.

En declaracions als periodistes, la candidata ha dit que vol representar la seva germana --en presó preventiva i jutjada pel Tribunal Suprem (TS) pel procés sobiranista-- i ha assegurat que és l'exconsellera qui l'ha animat a "seguir endavant amb aquesta lluita contra la repressió espanyola".

Margall ha afirmat --segons el comunicat-- que els republicans han de seguir tenint presncia a Madrid perqu all es decideixen moltes coses que afecten Catalunya i ha indicat que demanaran que algú negoci amb ells sobre la situació política catalana, per si els ignoren, ha advertit: "No ens tremolar el pols i tornarem a fer caure un altre Govern".

Martí també ha manifestat la seva intenció de seguir a Madrid "treballant per a les comarques gironines i la independncia de Catalunya".