Publicat 1/4/2019 19:07:23 +02:00CET

Montcada i Reixac torna a reivindicar el soterrament de la línia R2 amb unes jornades

MONTCADA I REIXAC (BARCELONA), 1 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Montcada i Reixac (Barcelona) ha organitzat, per a aquest dimarts i dijous, les Jornades per al soterrament, en el sis any que es duu a terme aquesta iniciativa que reivindica el cubriment de les vies del tren --de la línia R2-- al seu pas pel municipi.

La cita comptar amb dues activitats, la primera ser aquest dimarts amb la inauguració de l'exposició, que porta per nom 'L'auca del soterrament' i repassa aquesta reivindicació histrica de la localitat, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Dijous que ve est previst el tradicional homenatge a les víctimes atropellades pel tren al llarg de la histria de la població, en el monlit, situat en la coneguda travassera del soterrament --entre els carrers Bogatell i Colón--.

Es dipositaran 173 clavells blancs en aquest monument que recorda les víctimes mortals pel pas del tren per mitj del casc urb.

L'acte comptar amb l'assistncia, entre d'altres, de la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Dami Calvet, i l'alcaldessa de la localitat, Laura Campos, entre d'altres.