Publicat 13/5/2019 19:58:07 +02:00CET

Mollerussa (Lleida) es personarà contra un tècnic detingut per presumpta corrupció de menors

La Fiscalia demana 8 anys de presó per a una dona de Mollerussa (Lleida) per intentar matar el seu marit
MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

L'Ajuntament suspèn el contracte del treballador i ofereix acompanyament psicològic als ciutadans

LLEIDA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Mollerussa (Lleida) ha anunciat aquest dilluns que es personarà en la causa contra el tècnic municipal detingut el divendres per presumpta corrupció de menors, als quals fotografiava per després distribuir les fotos, i pel qual un jutjat de Balaguer (Lleida) va dictar el diumenge presó provisional sense fiança.

"L'Ajuntament es personarà en la causa oberta contra el tècnic municipal investigat per un cas de corrupció de menors, el contracte del com ha estat suspès donada la seva situació processal", ha assegurat l'Ajuntament en un comunicat.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que des del consistori es condemnen de manera enèrgica tots els fets que estan sortint en els mitjans de comunicació.

"Ens posem a plena disposició de la investigació judicial i policial amb una política de màxima col·laboració i transparència per poder ser útils i aclarir els fets, que considerem molt greus", ha agregat

Solsona ha indicat que, malgrat estar a l'espera de poder tenir accés al sumari per conèixer de manera oficial l'abast de la situació, "l'Ajuntament no pot ser passiu davant la gravetat del cas".

"Desgraciadament aquest cas que estem vivint ha de servir per expressar la nostra política de tolerància zero davant de qualsevol presumpta vulneració dels drets que afecti els nens i joves de la ciutat", ha afirmat.

ACOMPANYAMENT PSICOLÒGIC

L'Ajuntament, que el diumenge ja va apuntar que estudiava personar-se, preveu articular un servei d'assessorament i acompanyament psicològic per a qualsevol ciutadà que, en relació al cas, el pugui necessitar així com també de l'entorn laboral del treballador municipal.

El jutjat de guàrdia de Balaguer va acordar el diumenge presó provisional, comunicada i sense fiança per al tècnic per suposadament contactar a través d'una xarxa social amb menors de 10 a 16 anys --la majoria, de 14 a 16--, dels quals presumptament aconseguia imatges íntimes, que emmagatzemava i distribuïa.

Els Mossos d'Esquadra, que havien obert una investigació a l'octubre i van identificar més de seixanta víctimes, el van detenir divendres passat.