Publicat 14/2/2019 18:53:48 +01:00CET

La Mobile Week Barcelona reflexionar sobre intelligncia artificial, robots i bitcoins

Mobile Week Barcelona
MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA

L'exposició es podr visitar fins a mitjans de mar al Disseny Hub

BARCELONA, 14 febr. (EUROPA PRESS) -

La Mobile Week Barcelona 2019 reflexionar a través de 14 propostes d'artistes digitals sobre l'impacte dels robots en la societat, la influncia de les xarxes socials en els mitjans de comunicació, el poder dels bitcoins i la intelligncia artificial (IA).

L'exposició collectiva 'Nuestra sencilla relación con la tecnología' es podr visitar des d'aquest dijous fins a mitjans de mar al Disseny Hub de Barcelona i s'emmarca en la tercera edició de la Mobile Week Barcelona, una de les iniciatives de la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), ha indicat en un comunicat.

"Sense limitacions creatives ni tcniques, els artistes plantegen noves maneres d'apropament a la tecnologia, que permetran al visitant veure quina repercussió directa té l'ús de la tecnologia tant en la seva vida personal com a nivell professional", ha sostingut la MWCapital.

Així mateix, la collecció BEEP d'Art Electrnic ser present en la Mobile Week Barcelona: exposició que "busca ser testimoni de la relació establerta entre art, cincia i tecnologia".

Presentar quatre de les seves obres, entre les quals destaca 'Tycho: Test One' de Paul Friedlander, que ha estat produda en collaboració amb el centre tecnolgic Eurecat.

L'obra consisteix en un monlit de ciment lumínic amb formigó translúcid i est dedicada a la investigació en comunicació i noves tecnologies.

'Try Not To Think So Much' d'Eugenio Ampudia; l'animació 'Gust', de Daniel Canogar, i l'obra 'Luci' de José Manuel Berenguer completaran la collecció BEEP d'Art Electrnic.