Publicat 3/10/2019 18:47:22 +02:00CET

El mòbil plegable de Samsung Galaxy Fold és vendrà a Espanya a partir del 18 d'octubre

Samsung Galaxy Fold
SAMSUNG - Archivo

MADRID, 3 oct. (Portaltic/EP) -

Samsung ha anunciat aquest dijous que el seu 'smartphone' amb pantalla plegable Galaxy Fold, que es va presentar el passat mes de febrer i el llançament del qual va ser postposat després de patir problemes de pantalla, es posarà a la venda a Espanya el proper 18 d'octubre a partir de 2.020 euros.

El mòbil va ser presentat a Corea del Sud per primer cop el 6 de setembre passat, i ja es trobava disponible en altres països europeus com França, el Regne Unit i Alemanya.

Segons ha confirmat la companyia sud-coreana en un comunicat de premsa, Galaxy Fold estarà disponible el proper 18 d'octubre a set països: Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Noruega, Espanya, Suïssa i Polònia.

Amb la seva arribada a Espanya, Galaxy Fold estarà disponible en la seva versió negra i plata (Black & Silver) per 2.020 euros. També ofereix connectivitat 5G pels models disponibles a Suïssa.

Després dels problemes tècnics que es van registrar, en les pantalles i la frontissa, que van obligar a postposar-ne el llançament, Samsung ha defensat que durant els darrers mesos ha estat treballant en el Galaxy Fold "per garantir la millor experiència possible, per millorar tot el recorregut del consumidor, així com el disseny i la construcció del dispositiu", com expliquen.

El vicepresident corporatiu i responsable de vendes de Samsung Espanya, Celestino García, ha afirmat que "per garantir que oferim la millor experiència als nostres clients, ens prenem el temps necessari per avaluar el disseny de Galaxy Fold, fer millores i proves rigoroses".

Galaxy Fold, que es va presentar al febrer, fa ús d'una pantalla principal Infinity Flex Display de 7,3 polzades amb una frontissa al centre i una altra pantalla exterior per quan es doblega. A més, s'afegeixen funcions com els 12 GB de RAM, càrrega sense fil i suport per a 5G.