Publicat 19/2/2019 12:26:32CET

Mitja plantilla de Sarpi Constantí es mobilitza per a la negociació del seu pacte d'empresa

TARRAGONA, 19 febr. (EUROPA PRESS) -

La meitat de la plantilla de Sarpi Constantí (Veolia), formada per 78 persones, es concentraran aquest dimarts entre les 13 i les 15 hores a les portes de l'empresa a Constantí (Tarragona) en defensa de la confecció del seu pacte d'empresa després de la negativa de la direcció a negociar, segons CCOO.

Es tracta de la primera d'una srie d'accions que part de la plantilla dur a terme per demanar un pacte de millora a l'empresa perqu des de fa anys pateixen una precarització en les seves condicions de laborals, ha informat el sindicat en un comunicat.

El sindicat ha criticat que la resposta ha estat nulla per part de l'empresa davant l'intent d'arribar a acords concrets amb la direcció en termes de seguretat, formació del personal i política salarial.

L'objectiu del pacte d'empresa, segons el sindicat, és esmenar les deficincies i desequilibris que afligeixen la plantilla des de l'engegada de la installació, fa gairebé 20 anys.

Fonts sindicals han informat a Europa Press que aquest divendres est prevista una altra aturada de 13 a 15 hores i, si no hi ha resposta per part de la direcció, plantejaran una medicació.