Publicat 23/5/2019 19:01:05 +02:00CET

Miquel Roca, guardonat amb el Premi d'Honor Forbes Advocats 2019

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

El fundador i president de Roca Junyent, Miquel Roca, ha estat guardonat amb el Premi d'Honor Forbes Advocats 2019 que li ha concedit la revista 'Forbes' "per la seva dilatada trajectòria professional al capdavant del bufet" i la seva contribució a l'exercici del dret a Espanya.

En un comunicat, el bufet ha informat que la ministra de Justícia, Dolores Delgado, va lliurar el premi a Roca el dimecres i que el va rebre amb satisfacció perquè "s'atorga a tota una trajectòria professional, no a cap fet concret".

La cerimònia de la cinquena edició dels premis va ser el dimecres a la nit a Madrid amb la presència d'unes 200 persones entre directius i representants del sector legal i empresarial espanyol.

En un comunicat, Forbes ha informat que en la cerimònia també es va reconèixer Cuatrecasas en la categoria de Millor Despatx; Baker&McKenzie, com a Millor Despatx Internacional; Carolina Albuerme, d'Uría Menéndez, com a Millor Advocada Under40, i la Universitat Carlos III, com a Millor Màster d'Accés a l'Advocacia.

També van rebre guardons Hogan Lovells, com a Despatx més 'Diversity'; Iberdrola, com a Millor Assessoria Jurídica Interna, i Íñigo Berricano, de Linklaters, com a Millor Soci Director.