Publicat 13/3/2019 17:44:27 +01:00CET

Millo reitera que va dir la veritat al TS i veu "propaganda independentista"

Declaració en el judici pel procés d'Enric Millo, ex-delegat del Govern
SEÑAL DE TV DEL TRIBUNAL SUPREMO

BARCELONA, 13 mar� (EUROPA PRESS) -

L'exdelegat del Govern central a Catalunya Enric Millo ha reiterat aquest dimecres que va dir la veritat durant la seva declaració davant del Tribunal Suprem (TS) pel judici de l'1-O, i ha alertat de la propaganda independentista" contra les persones que discrepen de l'independentisme.

Ho ha dit en una carta que ha difós a través de les seves xarxes socials, després de les crítiques rebudes per la seva declaració com a testimoni en el judici i ha afirmat que en els últims dies ha rebut una "enorme allau d'insults i amenaces" a les xarxes socials i en alguns mitjans de comunicació catalans.

"Se m'acusa de mentir i manipular, quan el que vaig fer va ser dir la veritat, sota jurament", a les preguntes de fiscalia, advocacia de l'Estat, acusació particular i advocats de la defensa, ha dit.

Ha agrat els suports després de la seva declaració i ha avisat que "la propaganda independentista s'ha reactivat amb fora davant aquest judici i torna a recórrer a la instrumentalització dels sentiments per intimidar".

A més, ha sostingut que la histria "algun dia jutjar els qui han provocat una greu deterioració de la societat catalana" i que la situació només es podr revertir recuperant el sentit comú i el respecte a l'estat de dret i a la llei.