Publicat 31/5/2019 17:28:32CET

Mika anuncia el seu primer disc en quatre anys, que presentarà a la tardor a Barcelona i Madrid

Mika anuncia el seu primer disc en quatre anys, que presentarà a la tardor en Barcelona i Madrid
MIKA

MADRID, 31 maig (EUROPA PRESS) -

Després de quatre anys de silenci, Mika torna aquest divendres al panorama musical amb Ice Cream, nou single i un anticipi del seu cinquè treball d'estudi, My Name Is Michael Holbrook, que veurà la llum el 4 d'octubre a través de Republic Records / Casablanca Records.

El tema, perfecte per donar la benvinguda a l'estiu i a les temperatures càlides, "va ser escrit en un dia de màxima calor", comenta Mika, qui afegeix: "Van ser les darreres setmanes d'escriptura per a l'àlbum, un període d'escriptura que va durar dos anys. A través de la seva composició em vaig enfrontar a problemes personals, greus i, de vegades, dolorosos, i ara em sento més lleuger i més lliure".

Amb més de 10 milions de discos venuts a tot el món, en aquesta ocasió l'intèrpret de Grace Kelly ha trobat la inspiració en l'actitud irreverent de la música dels anys noranta i en George Michael, entre d'altres.

"Atreveix-te a ser la versió més orgullosa de tu mateix. Atreveix-te a ser un home sensual, atreveix-te a expressar en veu alta els desitjos que sempre mantens dins del teu cap", remarca en comunicat remès a Europa Press.

Mika presentarà My Name Is Michael Holbrook a la tardor en una gira que recorrerà les principals ciutats d'Europa, i on farà dues parades al nostre país: el 12 de novembre a la sala Razzmatazz a Barcelona, i el dia 13 a La Riviera a Madrid. Les entrades estan a la venda el 7 de juny a lasttour.net.