Actualitzat 20/11/2017 16:35

Més de 50 empreses integraran el Pavelló d'Espanya al Mobile World Congress (MWC) 2018

Recinte del MWC
EUROPA PRESS

MADRID, 20 nov. (EUROPA PRESS) -

La Secretaria d'Estat per a la Societat de la Informació i l'Agenda Digital, a través de l'entitat pública Red.es, ha fet oficial aquest dilluns el llistat de 56 empreses nacionals, sis de les quals a la modalitat pack visita, que integraran el Pavelló d'Espanya en el proper Mobile World Congress (MWC18).

Segons explica en un comunicat, per sisè any consecutiu Red.es posa a la disposició dels millors projectes espanyols vinculats a la indústria del mòbil "un espai de representació institucional que contribueixi a impulsar la seva internacionalització, i serveixi també per presentar nous productes, cercar inversors o ampliar la cartera de clients".

Els subsectors d'activitat representats al Pavelló d'Espanya estan relacionats amb importants àrees del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital com són smart cities, ciberseguridad, fintech, Internet de les Coses, cloud, apps, i-commerce, màrqueting digital, tecnologies del llenguatge, Big Data o aplicacions de salut i benestar social.

Entre les 50 empreses que comptaran amb estand propi al Pavelló d'Espanya es troben: Tecalis innovacion, Quobis networks, Validated ID, Accent Advanced Systems, Goeurope, Cronos Telecom Europe, Voztelecom oigaa360, Case on it, Intesis software, Waterrevive, Escudo web software, Vintegris, Disashop, Neo tecnologia, Gest point gsm, Ingenieria y diseño estructural avanzado i Wireless zeta telecomunicaciones.

Altres empreses amb estand són Armadillo amarillo, Telconomics09, Eagertech 21, Eurostar mediagroup, Summa networks spain, Aoife solutions, Tecnologia sostenible y responsable, Aegis security, Cib labs, Gnoc center, Telnet redes inteligentes, Inster tecnologia y comunicaciones, Trritium software, Atiun comunicaciones, Fusió d'arts technology i Mormedi.

La resta d'empreses són Software quality systems, Igalia, Bequant, Crazy4media mobile màrqueting advertising & billing, Nicepeopleatwork, Signaturit solutions, Sensing & control systems, E3t city, Weimei mobile, Serimag media, Softonic international, Xesol i mas d mas i, Open-xchange, Anbotux data intelligence, Bsdenterprise españa, Landatel comunicaciones i Logic servicios y externalización.

Les sis empreses que acudeixen amb pack visita en comptes d'estand propi són Innova telecom, Siotic spain, Visual publinet, Plain concepts, Roams tic i Carlos Castilla ingenieros.

Entre els requisits establerts que havia de complir una empresa per ser seleccionada s'incloïen ser una persona jurídica amb domicili fiscal a Espanya, ser una empresa el nombre mitjà de treballs de l'últim exercici de la qual sigui menor de 250 i estar al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, així com complir amb la resta dels requisits establerts a la Llei General de Subvencions.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés