Publicat 21/12/2019 21:25:43 +01:00CET

Més de 300 manifestants en una marxa de torxes a Barcelona pels presos sobiranistes

Marxa de torxes pels presos sobiranistes a Barcelona
@CUPBARCELONA

S'han celebrat marxes de torxes similars en altres ciutats

BARCELONA, 21 des. (EUROPA PRESS) -

Més de 300 persones han participat aquest dissabte al vespre en una marxa de torxes a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos sobiranistes i la tornada dels qui són a l'estranger.

La protesta ha començat a les 19 hores a la plaça Universitat i ha avançat per la plaça Catalunya, la plaça Urquinaona i la Via Laietana fins a arribar a la plaça del Rei, sota el lema 'A Nadal us volem a casa. Llibertat preses polítiques i exiliades'.

Els manifestants, que han marxat pel centre de la ciutat amb centenars de torxes enceses, han cridat proclames com 'No estem totes falten les preses', 'Presos al carrer, amnistia i llibertat' i 'Llibertat presos polítics'.

RECORD ALS CDR

A més, han recordat els CDR empresonats el 23 de setembre investigats per presumpte terrorisme, tres dels quals van sortir de la presó aquest divendres, Xavi, Txevi i Edu --que han assistit a actes de benvinguda a les seves localitats--.

També s'han celebrat marxes de torxes similars en altres ciutats com Girona, Lleida, Tarragona, Reus, Montblanc (Tarragona), Granollers, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Terrassa i Vic (Barcelona), entre d'altres.