Publicat 15/10/2019 23:38:43 +02:00CET

Més de 20 fogueres cremen al centre de Barcelona i provoquen grans columnes de fum

Fogueres al centre de Barcelona durant disturbis dels CDR contra la sentència del processo independentista
EUROPA PRESS

BARCELONA, 15 oct. (EUROPA PRESS) -

Més de 20 fogueres cremen al centre de Barcelona passades les 23 hores, durant les mobilització que havien convocat els CDR per a aquest dimarts a la nit prop de la Delegació del Govern espanyol, i provoquen grans columnes de fum.

Cordons policials de Mossos d'Esquadra i de Policia Nacional han impedit en tot moment que els activistes arribessin a la façana de la Delegació, i els disturbis han començat davant aquests cordons, amb les primeres fogueres.

Amb el temps, els manifestants s'han anat allunyant del lloc i dispersant-se, mentre anaven creant noves fogueres amb contenidors, cartrons, mobiliari urbà i altres objectes, incloses motos.

Passades les 23 hores, els Bombers de Barcelona segueixen movent-se d'un costat a un altre apagant fogueres, i el trànsit queda tallat en alguns carrers; en d'altres, els vehicles esquiven els obstacles.

Al principi dels disturbis hi ha hagut càrregues, però passades les 23 hores els furgons policials es limiten a passar pels carrers afectats, amb cops de porra puntuals.

Almenys un jove manifestant s'ha cremat en el braç i companys seus li han tirat aigua.