Més de 1.000 manifestants tallen l'AP-7 a Girona amb objectes en la via

Publicat 14/10/2019 18:57:39CET
Més de 1.000 manifestants tallen l'AP-7 a Girona amb objectes en la via, en protesta per la sentència del procés independentista.
EUROPA PRESS

GIRONA, 14 oct. (EUROPA PRESS) -

Més de 1.000 manifestants mantenen el tall a l'AP-7 a l'altura de Girona a última hora de la tarda d'aquest dilluns, després de més d'una hora i mitja, com a protesta per la sentència del Tribunal Suprem sobre l'1-O, i han col·locat objectes per impedir la circulació.

Grups d'encaputxats han tallat la barrera de seguretat de l'autopista i l'han doblegat fins a deixar-la creuada als tres carrils que l'AP-7 té en cada sentit, i en altres punts han col·locat un tronc i un tros de filferro.

Els manifestants han accedit a peu a l'asfalt sobre les 16.45 i han tallat el trànsit en tots dos sentits; portaven banderes independentistes i a favor de la llibertat dels dirigents independentistes condemnats.

El gruix de la mobilització ve de les vies de tren, on han construït les seves respectives barricades en les vies de l'AVE i de Rodalies al sud de Girona, i han intrromput la circulació de tots dos transports.

Les manifestacions a Girona han començat aquest dilluns al matí davant la Delegació de la Generalitat, després s'han desplaçat a la plaça de l'Ajuntament --on s'han arribat a congregar 8.000 persones, segons fonts municipals-- i des d'allà s'ha dirigit l'estació.