Publicat 23/4/2020 12:28:54 +02:00CET

Mercabarna lliura unes 10.000 roses als treballadors del mercat i sanitaris per Sant Jordi

Treballadors en Mercabarna aquest dijous amb algunes de les roses que ha repartit el recinte alimentari
COPYRIGHT:RUBEN CRUZ / RUBEN CRUZ

BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

Mercabarna ha lliurat aquest dijous unes 10.000 roses als treballadors del mercat i professionals sanitaris amb motiu de la Diada de Sant Jordi per agrair el treball que estan fent durant aquesta crisi, segons ha informat en un comunicat.

A les 5.00 hores s'han repartit roses a cadascun dels treballadors dels 82 llocs de venda del Mercat Central de Peix i a partir de les 9.30 hores també s'han lliurat a tots els treballadors dels 440 llocs de venda del Mercat Central de Fruites i Hortalisses.

Més tard s'ha seguit amb el Sector Càrnic, amb l'objectiu de lliurar una rosa a totes les persones que estan treballant en les 700 empreses de Mercabarna, fins a aconseguir les 6.000 roses en tot el recinte alimentari.

Quant als sanitaris, també s'han lliurat a les 9.00 hores més de 3.000 roses a l'Hospital Universitari de Bellvitge de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) per a tot el personal sanitari del centre per agrair el treball que estan fent.

Aquesta acció ha estat liderada pel Gremi de Floristes de Catalunya que, recolzat per Mercabarna i altres entitats, vol arribar a tots els sanitaris dels principals hospitals de Barcelona.

El director general de Mercabarna, Josep Tejedo, ha explicat que amb ambdues accions volen aportar el seu "granet de sorra" per ajudar el sector de la flor i agrair el treball dels sanitaris i els treballadors del recinte alimentari.

"Estan en primera i segona línia, respectivament, treballant en condicions difícils que perquè no ens falti assistència sanitària ni aliments en aquests moments difícils", ha afegit.