Publicat 1/12/2019 13:14:02 +01:00CET

Mejía (Cs) assegura que no va haver-hi "cap error en l'execució" del Congrés General de Cs

David Mejía (Cs) atén els mitjans abans de les activitats del Dia Mundial de la Sida.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 1 des. (EUROPA PRESS) -

El diputat de Cs al Parlament David Mejía ha assegurat aquest diumenge que no va haver-hi "cap inconvenient ni cap error en l'execució i el procediment" del Consell General que es va celebrar aquest dissabte per elegir la comissió gestora de la formació taronja que es farà càrrec del partit fins al Congrés General del 15 de març.

En declaracions abans de participar en les activitats del Dia Mundial de la Sida, Mejía ha rebutjat les crítiques d'alguns membres sobre la formació d'aquesta comissió: "Tots els consellers que van voler van poder aportar lliurement i de manera transparent les seves posicions i les seves propostes".

També ha afirmat que en els consells generals "sempre s'ha votat a mà alçada perquè així ho estableixen els estatuts" del partit, i ha assegurat que si es vol votar en urnes ha de demanar-se prèviament, cosa que, segons ell, no es va fer.

RECLAMA MÉS MESURES CONTRA LA SIDA

Mejía ha celebrat els avanços científics que s'han produït en els últims 30 anys contra la sida, però ha dit que encara hi ha "molt camí per recórrer" i que calen més mesures per lluitar contra aquesta malaltia.

"Des del Parlament ja hem presentat diferents propostes perquè es facin moltes més campanyes de prevenció i educació", i també ha demanat que es desenvolupi el Pla d'Acció de VIH 2016-2020 i que s'inverteixi un 10% més en investigació.