Actualitzat 19/11/2018 12:24:05 CET

La Medaweek Barcelona 2018 abordarà la integració i la digitalització mediterrània

Casa Llotja de Mar
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 19 nov. (EUROPA PRESS) -

La XXII setmana mediterrània dels líders econòmics Medaweek Barcelona abordarà des d'aquest dimecres fins al divendres a la Casa Llotja de Mar la integració i la digitalització mediterrània, i orbirà l'horitzó del fòrum cap a Àfrica i Àsia.

La trobada empresarial tractarà els beneficis que comportaria una integració més gran de tot l'espai mediterrani sota el títol 'Un mar, tres continents: compartint objectius comuns', ha informat la Cambra de Comerç de Barcelona aquest dilluns en un comunicat.

L'edició d'aquest any comptarà amb una important participació empresarial dels països mediterranis i del sud d'Europa, i destaca la presència d'una important delegació del Senegal i Mauritània, entre d'altres, i de delegacions empresarials del Golf i del sud d'Àsia.

Les conferències i els debats que tindran lloc durant els tres dies de fòrum giraran al voltant de la innovació i digitalització del mediterrani, el desenvolupament econòmic del nord d'Àfrica, la sostenibilitat del sector hoteler, el potencial de la indústria 'halal' i el desenvolupament del capital humà.

El fòrum està organitzat per l'Associació de Cambres de Comerç i Indústria del Mediterrani (Ascame), la Cambra de Comerç de Barcelona, la Unió pel MEDITERRANI (UPM), l'Institut Europeu del Mediterrani, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i diverses organitzacions regionals i internacionals.

el més llegit

 1. 1

  Granollers estableix una edat mínima de 14 anys per circular amb patinets elèctrics

 2. 2

  Llencen a terra el bust de Lluís Companys de Lleida en un acte vandàlic

 3. 3

  Set detinguts per tràfic de dopants a gimnasos de la província de Barcelona

 4. 4

  Desallotgen una vintena de veïns d'un edifici de Sabadell després que s'hagi enfonsat el sostre d'un immoble

 5. 5

  Porta Ferrada completa el cartell amb Ben Harper, Simple Minds i Albert Pla