Publicat 8/4/2019 20:26:08 +02:00CET

El 'Meat Business Forum' impulsar la internacionalització de les empreses crnies

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

La trobada 'Meat Business Forum' impulsar la internacionalització de les empreses crnies de Catalunya posant-les en contacte amb compradors de mercats terciaris en la seva tercera edició, que se celebra aquest dimarts i dimecres a l'espai Bital de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

L'esdeveniment est organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat juntament amb associacions empresarials del sector carni, segons ha informat el departament aquest dilluns en un comunicat.

Al voltant de 100 compradors de 28 pasos extracomunitaris participaran en les reunions sectorials i taules rodones, entre les quals es troben la Xina, l'Argentina, l'Índia i Egipte.

La Conselleria ha ressaltat que la indústria crnia té un volum de negoci de 7.028 milions d'euros, la qual cosa la converteix en el principal sector agroalimentari de Catalunya i produeix anualment més de dos milions de tones de carn de totes les espcies.

Per aix, el 'Meat Business Forum' emfatitzar el potencial dels mercats emergents i estratgics per a l'expansió exterior del sector agroalimentari catal.