Actualitzat 19/10/2019 11:50:45 +00:00 CET

Marlaska visita a Barcelona agents de la Policia Nacional ferits durant els disturbis

El ministre de l'Interior, Fernando Gran Marlaska, i la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, visiten a agents de Policia Nacional ferits en disturbis a Barcelona contra la sentència de el 1-O
@INTERIORGOB

BARCELONA, 19 oct. (EUROPA PRESS) -

El ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, i la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, han visitat aquest dissabte a Barcelona agents de la Policia Nacional ferits durant els disturbis d'aquesta setmana a Catalunya contra la sentència de l'1-O.

Els agents es troben a l'hospital Sagrat Cor de Barcelona, on romanen ingressats quatre dels 17 policies que han estat atesos al centre.

Marlaska s'ha reunit amb un equip mèdic de l'hospital, els qui li han explicat la situació mèdica dels agents que continuen ingressats.

La visita als agents s'ha produït després de reunir-se amb el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, al Centre de Coordinació (Cecor), que està a la Conselleria d'Interior, on també han acudit els comandaments policials encarregats del dispositiu.

Marlaska preveu després fer declaracions als periodistes a la Delegació del Govern espanyol a Catalunya.