Marlaska creu que la confiança entre els cossos policials, el Govern central i la Generalitat és "immillorable"

Publicat 10/10/2019 11:10:46CET
El ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, durant la seva intervenció en l'acte del Dia de la Policia
Eduardo Ruiz - Europa Press

BARCELONA, 10 oct. (EUROPA PRESS) -

El ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha considerat aquest dijous que el nivell de confiança entre els cossos policials, la Conselleria d'Interior i el Ministeri és "immillorable".

Pel que fa al discurs del cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, ha dit en declaracions a Rac1 que ha recollit Europa Press que totes les forces i cossos de seguretat de l'Estat "el que fan i han de fer és garantir la seguretat, la convivència i la coordinació entre tots ells".

Ha destacat que des de la Junta de Seguretat a Catalunya que es va celebrar el setembre del 2018 les relacions, la coordinació i la col·laboració entre les forces policials s'ha aprofundit en "extrems importants", i ha subratllat l'actual nivell de confiança.

Ha lloat la professionalitat dels Mossos d'Esquadra --"és un luxe de policia"--, i no ha dubtat de la lleialtat a la llei, l'Estatut i la Constitució de tots els cossos policials.

"Els Mossos, en tot moment, sempre han estat, estan i estaran en el camp de la convivència i de garantir la llibertat i la seguretat", ha dit.