Publicat 10/04/2019 16:54

Marimar Torres ofereix un tast dels seus vins en el Saló Gourmets de Madrid

Img_1283-2
EUROPA PRESS

BARCELONA, 10 abr. (EUROPA PRESS) -

Marimar Torres ha presentat els seus vins californians en el Saló
Gourmets, que se celebra aquesta setmana a Madrid, davant d'unes cinquanta persones i acompanyada del sommelier Sergi Castro.

Membre de la quarta generació de la família Torres i propietria de Marimar Estate, la cellerera ha desgranat els secrets d'elaboració de les sis referncies que comercialitza a Espanya, totes elles produccions limitades.

Es tracta de l'Albariño 2016, el seu primer vi elaborat amb varietats espanyoles; els chardonnays Acero i La Masía de l'anyada 2017; i els pinot noirs La Masía, Mas Cavalls i Cristina de l'anyada 2014.

En un comunicat, Marimar ha destacat que el seu celler té aspectes diferenciadors que el fan únic: d'una banda la família, el llegat de la qual s'ha transms de generació en generació i en el seu cas, i per primera vegada, passar de mare a filla.

Un altre factor que posa en valor és la seva connexió amb Espanya, la seva terra natal, per la qual cosa ha optat per plantar varietats espanyoles; i destaca la gastronomia, que enalteix els vins i est sempre present en els seus esdeveniments.

De la mateixa manera, destaca la sostenibilitat, perqu Marimar Estate compta des de l'any 2017 amb la certificació de sostenibilitat que atorga la Califrnia Sustainable Winegrowing Alliance.

Marimar Torres es va installar a Califrnia el 1975 i va comenar a elaborar vi a finals dels vuitanta a Russian River Valley, que es troba a quinze quilmetres de l'Oce Pacífic.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés