Publicat 20/3/2019 17:33:27 +01:00CET

María Eugenia Coronado, nova directora general de la Fundació Naturgy

Economia.- María Eugenia Coronat, nova directora general de la Fundació Natur
NATURGY

MADRID, 20 mar� (EUROPA PRESS) -

María Eugenia Coronado ha estat nomenada directora general de la Fundació Naturgy, en substitució de Martí Sol, que ocupava el crrec des del 2013.

El president de la Fundació Naturgy, Rafael Villaseca, ha afirmat que s'ha nomenat María Eugenia Coronado "per la seva llarga trajectria com a gestora, la seva experincia internacional i la visió que té dels aspectes socials i d'innovació".

"Amb ella aconseguirem impulsar i executar amb precisió les activitats de la Fundació a tots els territoris en qu Naturgy desenvolupa la seva activitat", ha afegit Villaseca, que ha agrait a Martí Sol la seva gran aportació a la Fundació, que s'ha convertit en un referent del sector en matria de lluita contra la vulnerabilitat energtica.

Sol culmina així una extensa i reeixida carrera de 33 anys en el grup Naturgy. "Martí ha estat clau en aquesta última etapa al capdavant de la Fundació per posar en marxa els ambiciosos projectes de vulnerabilitat energtica amb els quals estem donant suport a moltes famílies de tot Espanya", ha dit.

Per la seva banda, Coronado ha assegurat que assumeix aquest nou repte "amb illusió i amb el convenciment que la Fundació Naturgy té molt per aportar no només al debat sobre el futur del sector energtic, sinó també a la societat i, especialment, als vulnerables".

La nova directora general de la Fundació Naturgy és llicenciada en Comptadoria Pública per la Pontifícia Universitat Javeriana de Bogot. Es va incorporar a Naturgy el 2001, com a directora economicofinancera de diversos negocis a Llatinoamrica, va informar la institució.

Posteriorment, va exercir de directora financera a Itlia i el 2007 va tornar a Llatinoamrica com a directora de gestió i posteriorment directora d'Ingressos Regulats de Llatinoamrica i 'Data Officer' de Llatinoamrica.

el més llegit

 1. 1

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 2. 2

  Els comitès d'empresa de Nissan exigeixen al Govern intensificar el treball institucional

 3. 3

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 4. 4

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dilluns que el passat

 5. 5

  Successos.- Un ferit greu en bolcar un carretó elevador a Molins de Rei (Barcelona)