Publicat 16/3/2019 15:08:15 +01:00CET

Marcos de Quinto, ex-vicepresident de Coca-Cola, 'número dos' de Cs per la llista de Madrid

AMP.- 28A.- Marcos de Cinqu, ex-vicepresident de Coca-cola, 'número dos' de Ciu
CIUDADANOS

Rivera afirma que "Espanya es mereix tenir ministres i persones" com de Quinto "al Govern d'Espanya"

TOLEDO, 16 mar� (EUROPA PRESS TELEVISIÓ) -

Marcos de Quinto, ex-vicepresident de Coca-Cola, acompanyar el president de Ciutadans, Albert Rivera, com a 'número dos' de la llista de la formació taronja al Congrés dels Diputats per Madrid a les eleccions generals del 28 d'abril.

Així s'ha anunciat en un acte públic a Toledo on participen Rivera, el cap de llista per Toledo, Juan Carlos Girauta, i la candidata de Cs a la Presidncia de Castella-la Manxa, Carmen Picazo.

De Quinto, que ha pres la paraula en la trobada ciutadana a la capital regional a la que assisteixen unes 400 persones, s'ha mostrat "content" de donar aquest pas, encara que "de vegades dona una mica de vertigen", ha confessat, al mateix temps que ha agrat Rivera que hagi comptat amb ell.

En un discurs breu, de Quinto, que s'ha definit "com un nouvingut", ha explicat que ha acceptat ser el 'número dos' de Rivera per "acostar l'espatlla i ajudar el nostre país". Ha explicat que entra en política "no per solucionar" la seva vida sinó per "complicar-la".

Avui en l'actualitat, ha lamentat, hi ha professionals que no estan en la política sinó que "són professionals de la política". Fer el pas és "complicat" perqu, segons ha apuntat, significa "un sacrifici en els ingressos" i "una gran exposició", acabant "sent diana de molta gent i alguns d'ells no massa bona gent".

"Jo he fet el pas i animo molts professionals en aquest país que entrin en la política, sigui el partit que sigui, per que entrin perqu ser bo per al país", ha afegit de Quinto.

Les raons que l'han animat a presentar-se per Ciutadans és perqu, en la seva opinió, és el partit que "de deb" lluita per la llibertat, defensa una Espanya unida de ciutadans lliures i iguals i perqu creu que Rivera "pot unir la societat espanyola".

Ha acabat la seva allocució dient que tot partit polític és un reflex de la societat a la qual aspira. Des d'aquest sentit, entén que Cs aspira a un país "no sectari, obert i sense complexos" perqu ha estat capa de pactar amb el PSOE o amb el PP, est obert al fet que s'incorpori a ell gent de la dreta o de l'esquerra constitucionalista o gent que no militaven en un partit com ell i "est on ha d'estar".

RIVERA ELOGIA LA FIGURA DE QUINTO

Després de la seva intervenció ha pres la paraula Albert Rivera, qui ha tingut paraules d'elogi cap a la figura de Marcos de Quinto pel que ha representat a nivell empresarial i per la seva capacitat intellectual i valentia.

Després de fer un reps per la vida professional de Quinto, qui "ha liderat els equips directius més importants de Coca-Cola del món", ha manifestat que "Espanya es mereix tenir ministres i persones com ell al Govern d'Espanya". "Si ens creiem el nostre país, el Govern d'Espanya ha de ser dels millors", ha recalcat.

Segons ha explicat, Marcos de Quinto entra en política per perdre en la part professional per perqu "guanyi Espanya". Després de donar-li la benvinguda a Ciutadans, l'ha definit com una persona centrada, moderada i liberal, "que és l'economia que es mereix aquest país".