Publicat 4/11/2019 18:12:41 +01:00CET

Manifestants impedeixen a Josep Bou (PP) l'entrada a l'acte del rei a Barcelona

Manifestants impedeixen a Josep Bou (PP) accedir a l'acte amb el rei a Barcelona.
PAU VENTEO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 4 nov. (EUROPA PRESS) -

Un grup de manifestants concentrats contra el rei han impedit al líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, accedir a l'acte de lliurament dels Premis de la Fundació Princesa de Girona (FPdGI) al Palau de Congressos de Catalunya, presidit pels reis i les seves filles.

Bou ha explicat als mitjans que estava convidat a l'acte com a regidor de Barcelona i que els manifestants l'han escopit, propinat puntades de peu i insultat: "No he pogut passar a un acte al qual estava convidat. Això és qualsevol cosa menys una acció democràtica".

El regidor popular ha explicat que ha optat per no entrar després de l'incident, aconsellat per la Guàrdia Urbana, i ha lamentat que els manifestants, que l'han envoltat en algun moment, l'hagin rebut amb crits de "covard".

"Sóc un home que ha nascut a Vic, català de cap a peus, que se m'insulti i se'm cridi 'mal català', que 'vaig en contra de Catalunya', és una fatalitat", ha valorat als mitjans.

"Són 30 anys d'adoctrinament i ara patim tot això", ha dit Bou mentre alguns manifestants seguien increpant-lo i cridant-lo "nacionalista" i "mentider".

Els concentrats també han increpat i provat d'impedir l'accés a convidats que miren d'accedir a l'edifici, que està envoltat per un fort dispositiu policial.