Publicat 3/8/2020 11:09:39 +02:00CET

Mango registra vendes amb nivells previs a la pandèmia a alguns mercats

Interior de les instal·lacions de Mànec en el qual es veu roba de la marca penjada, llista per ser distribuïda, al centre logístic de Lliçà d'Amunt, a Lliçà d'Amunt/Barcelona a 27 de novembre de 2019.
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 3 ago. (EUROPA PRESS) -

Mango ha registrat vendes durant el primer semestre amb nivells que s'apropen als d'abans de la pandèmia en alguns dels seus principals mercats europeus i l'empresa confia en poder superar aquest any la facturació de 2019, segons ha informat en un comunicat aquest dilluns.

La cadena ha indicat que les vendes s'han recuperat "amb rapidesa" en països com Bèlgica, Alemanya, Rússia, Holanda i Suïssa, amb xifres similars a les obtingudes en el primer semestre de 2019, any en el qual va aconseguir el seu rècord històric de facturació.

Aquesta recuperació s'ha sustentant en el "fort creixement" de la venda digital, especialment entre els mesos de març i juny, en els quals la facturació va créixer un 50% respecte al mateix període de l'any anterior.

En concret, les vendes a Bèlgica han disminuït un 4% en el primer semestre; a Alemanya, un 10%, i a Rússia, Holanda i Suïssa, entre el 10% i el 14%.

COMPORTAMENT "MILLOR DE L'ESPERAT"

El conseller delegat de Mango, Toni Ruiz, ha valorat que el comportament d'aquests mercats "està sent millor de l'esperat després de l'inici de la crisi del Covid-19".

"Demostra l'encert de la nostra aposta dels últims anys per accelerar el comerç electrònic i les iniciatives d'omnicanalidad", ha ressaltat.

Les vendes del comerç electrònic de Mango van suposar gairebé el 24% de la facturació total del grup en 2019, amb 564 milions d'euros.