Malquerida & Food ofereix una ruta de cuina llatina per 19 restaurants de Barcelona

Publicat 11/10/2019 12:18:37CET
Menú del restaurant Oaxaca en la ruta gastronòmica Malquerida & Food.
DAMM

BARCELONA, 11 oct. (EUROPA PRESS) -

La segona edició de Malquerida & Food oferirà fins el 27 d'octubre un recorregut per 19 restaurants de gastronomia llatina a Barcelona per poder degustar les elaboracions típiques de Mèxic, Perú, Veneçuela, Brasil, El Salvador i Argentina, totes pensades per maridar amb Malquerida, la cervesa vermella fresca creada pels mestres cervesers de Damm i els germans Albert i Ferran Adrià.

En concret, un total de 14 restaurants oferiran una elaboració típica de la gastronomia llatina en format de platets, acompanyada d'una cervesa Malquerida, per un preu de sis euros, segons ha informat Damm en un comunicat aquest divendres.

Així, a la 'taquería' Canta y no llores es podrà degustar un platet de 'sope' de pollastre guisat amb 'mole', Arepamundi oferirà una 'arepa' índia farcida de daus cruixents de pollastre amb salsa de curri i La Monroe prepararà un 'ceviche' de salmó, per exemple.

Com a novetat en aquesta edició, cinc restaurants proposen degustar un menú de dos plats acompanyats per dues cerveses Malquerida amb un preu d'entre 25 i 35 euros.

Es tracta dels restaurants Blanc i Terrat, tots dos a l'Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, La Tavernícola, Leka i Oaxaca.