BARCELONA, 11 oct. (EUROPA PRESS) -
La segona edició de Malquerida & Food oferir fins el 27 d'octubre un recorregut per 19 restaurants de gastronomia llatina a Barcelona per poder degustar les elaboracions típiques de Mxic, Perú, Veneuela, Brasil, El Salvador i Argentina, totes pensades per maridar amb Malquerida, la cervesa vermella fresca creada pels mestres cervesers de Damm i els germans Albert i Ferran Adri.
En concret, un total de 14 restaurants oferiran una elaboració típica de la gastronomia llatina en format de platets, acompanyada d'una cervesa Malquerida, per un preu de sis euros, segons ha informat Damm en un comunicat aquest divendres.
Així, a la 'taquería' Canta y no llores es podr degustar un platet de 'sope' de pollastre guisat amb 'mole', Arepamundi oferir una 'arepa' índia farcida de daus cruixents de pollastre amb salsa de curri i La Monroe preparar un 'ceviche' de salmó, per exemple.
Com a novetat en aquesta edició, cinc restaurants proposen degustar un menú de dos plats acompanyats per dues cerveses Malquerida amb un preu d'entre 25 i 35 euros.
Es tracta dels restaurants Blanc i Terrat, tots dos a l'Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, La Tavernícola, Leka i Oaxaca.