Luis Javier Blas Agüeros, nou director executiu de Mitjans de CaixaBank

Publicat 7/1/2020 16:29:59CET
Luis Javier Blas Agüeros, nou director executiu de Mitjans de CaixaBank
CAIXABANK - Archivo

BARCELONA, 7 gen. (EUROPA PRESS) -

El Consell d'Administració de CaixaBank ha nomenat Luis Javier Blas Agüeros nou director executiu de Mitjans, segons ha informat l'entitat financera en un comunicat aquest dimarts.

CaixaBank ha ressaltat que Blas compta "amb una àmplia experiència" en el sector financer, i que ha centrat la seva carrera en la transformació dels processos de negoci i, especialment, en la transformació digital del banc els últims 20 anys.

Blas ocupava el càrrec de responsable d'Enginyeria i Dades i membre del Comitè de Direcció de BBVA Espanya, i substituirà Jordi Fontanals en el Comitè de Direcció de CaixaBank.

L'entitat ha explicat que Fontanals continuarà vinculat a l'entitat durant els propers mesos en qualitat de director executiu per aportar "la seva experiència i coneixement per assegurar el traspàs complet de les seves funcions".

Ha destacat que la tecnologia i la digitalització són "clau" en el seu model de negoci i ha indicat que compta amb la base de clients digitals més gran d'Espanya, amb 6,3 milions.

Contador