Publicat 29/1/2019 19:08:57 +01:00CET

L'startup catalana LactApp, seleccionada per Apple per al seu campus d'emprenedores

Equip de l'startup catalana Lactapp al Campus d'Emprenedores d'Apple
LACTAPP

BARCELONA, 29 gen. (EUROPA PRESS) -

L'startup catalana LactApp ha estat una de les 11 empreses de tot el món seleccionada per participar en el primer Campus d'Emprenedores d'Apple, un esdeveniment de dues setmanes a la seva seu central de Califrnia enfocat a les empreses dirigides per dones que fan servir una app iOS.

Per poder ser admeses en el programa, les empreses havien de tenir al capdavant una fundadora, cofundadora o directora i comptar almenys amb una dona en l'equip de desenvolupament de productes, a més de disposar d'un prototip d'app o d'una app ja en funcionament.

LactApp ha estat l'única empresa espanyola elegida per l'esdeveniment i durant dues setmanes una part del seu equip, liderat per la seva confundadora María Berruezo, s'ha traslladat a la ciutat de Cupertino per treballar al costat d'enginyers i experts en mrqueting i negoci d'Apple.

INTELLIGNCIA ARTIFICIAL I MATERNITAT

Amb seu a Barcelona, LactApp aplica la intelligncia artificial en dos camps nous per a la matria: la lactncia materna i la maternitat, amb un enfocament innovador per contribuir a augmentar les taxes de lactncia materna i així reduir els costos de salut i aconseguir una experincia més satisfactria de les dones en aquest mbit.

En només dos anys, la companyia respon més de 30.000 consultes per setmana, superant les dos milions de consultes ateses grcies a la intelligncia artificial.

A més, ha construt relacions estratgiques amb els principals actors en l'ecosistema de la maternitat a Espanya, mentre mira d'expandir-se a Amrica del Sud, els Estats Units, el Regne Unit i la resta de pasos europeus.

L'aplicació basa la seva solució innovadora en la creena que les dones han d'encarar la seva lactncia amb tota la informació disponible, una atenció professional i una xarxa de suport per poder prendre decisions informades.