Publicat 8/10/2019 18:37:20 +02:00CET

L'Smart Mobility Congress tindrà un centenar d'expositors i pistes de prova per a vehicles

Smart Mobility Congress
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 8 oct. (EUROPA PRESS) -

L'Smart Mobility Congress (SMC), el saló i congrés que organitza Fira de Barcelona sobre mobilitat urbana i interurbana intel·ligent que se celebrarà del 19 al 21 de novembre, comptarà amb un centenar d'expositors i dues pistes de prova per a nous vehicles.

Aquesta tercera edició, que té de lema 'Leading the way', se celebrarà juntament amb Smart City Expo World Congress, la cimera internacional de ciutats i solucions urbanes intel·ligents, ha informat Fira de Barcelona en un comunicat.

L'objectiu de l'Smart Mobility Congress és impulsar el desenvolupament de solucions i estratègies per abordar els reptes de mobilitat als quals s'enfronten ciutats d'arreu del món.

Per això, analitzarà qüestions clau com sistemes de transport intel·ligent, vehicles autònoms, mobilitat aèria, vehicles connectats, MaaS (Mobility as a Service), MoD (Mobility on Demand), micromovilitat, transport multimodal, plans de mobilitat integrada i transport públic, entre d'altres.

Per abordar aquests assumptes la conferència comptarà amb ponents com la responsable de Transportation a Bloomberg Associates, Jeanette Sadik-Khan; el ministre de Mobilitat i Obres públiques de Luxemburg, François Bausch; l'alcaldessa de Makati (Filipines), Abigail Binay, i la consellera delegada de SocialCar, Mar Alarcón, entre d'altres.

El president de Smart Mobility Congress, Pere Calvet, ha destacat que "Barcelona torna a ser el centre de la mobilitat intel·ligent" amb aquesta edició, perquè ha defensat que és una ciutat innovadora en mobilitat eficient, sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

PISTES DE PROVES

L'esdeveniment tindrà dues àrees de 'test drive' diferents per provar nous vehicles, d'aquesta manera el pavelló 1 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona acollirà un circuit interior per a modalitats de micromovilitat elèctrica com bicicletes o patinets.

Així mateix, els vehicles autònoms de les empreses expositores faran demostracions a un circuit exterior situat entre els pavellons 1 i 2, on se celebra Smart City Expo World Congress 2019.