Publicat 28/9/2019 16:00:26 +02:00CET

Lorena Roldán (Cs) demana a Sánchez trencar "pactes i governs amb els separatistes" en ajuntaments

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán
@CIUTADANSCS

Acusa Torra de ser "la gasolina dels comandos separatistes"

TARRAGONA, 28 set. (EUROPA PRESS) -

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha demanat al president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, que "trenqui els seus pactes i governs amb els separatistes" en ajuntaments i a la Diputació de Barcelona.

En declaracions als periodistes a Vila-seca (Tarragona), Roldán ha preguntat a Sánchez: "Quins motius més necessiten per actuar?, està esperant que passi alguna cosa pitjor a Catalunya?", en referència a les detencions de set CDR investigats per presumpte terrorisme.

"Fa molt que avertim que no pot tenir de socis a persones així", ha destacat Roldán, que ha reclamat a Sánchez que protegeixi als catalans constitucionalistes, que al seu parer estan desemparats.

"LA GASOLINA DELS COMANDOS"

La líder de la formació taronja ha acusat el president de la Generalitat, Quim Torra, de ser "la gasolina dels comandos separatistes", i d'actuar com a capitost dels mateixos, en les seves paraules.

Roldán ha afirmat que els mitjans de comunicació han publicat detalls de la investigació sobre els CDR, i que un d'ells "ha assenyalat Torra, que podria haver mantingut una reunió amb un d'ells".

Ha defensat que, de confirmar-se aquesta informació, "Torra podria haver estat al corrent dels seus plans i podria haver-los ajudat", la qual cosa ha qualificat de gravíssim.