Publicat 20/6/2020 16:38:28 +02:00CET

L'ONU reconeix a Barcelona Activa per aportar solucions durant el coronavirus

Barcelona Activa
TWITTER BARCELONA ACTIVA - Archivo

BARCELONA, 20 juny (EUROPA PRESS) -

Barcelona Activa ha rebut quatre reconeixements de l'Organització de les Nacions Unides (ONU) per a solucions i bones pràctiques en matèria laboral, social i econòmica aplicades durant les crisis del coronavirus, informa l'Ajuntament aquest dissabte en un comunicat.

La crida del Pacte Mundial de l'ONU és perquè el sector empresarial contribueixi a frenar els impactes negatius de la crisi sanitària, recolzar les persones treballadores i facilitar la continuïtat de les organitzacions per a una ràpida recuperació de l'economia.

Els quatre guardons a Barcelona Activa són per reduir l'impacte negatiu de l'activitat de les empreses que tenen contractes amb l'administració pública, per la digitalització i adaptació dels serveis que ofereix l'entitat, per l'assessorament i seguiment online del projecte formatiu 'Cases d'Oficis', i per la producció de 300.000 mascaretes per a professionals essencials no sanitaris.

A més, la IT Academy de Barcelona Activa ha rebut el distintiu IP22@, un reconeixement del 22@Network BCN per donar suport i visibilitat a projectes d'alta qualitat i innovadors.

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, ha assegurat que aquestes bones pràctiques són un reconeixement del compromís del consistori "amb el servei públic i la millora de l'ocupació de la ciutat d'acord amb els objectius de l'Agenda 2030".

"Hem adaptat molts serveis de l'entitat per donar resposta a una situació de gran complexitat mitjançant una pàgina web informativa amb múltiples ajudes i recursos de suport", i ha agraït la tasca de les persones treballadores de Barcelona Activa.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Reus (Tarragona) no celebrarà el Dia del Llibre aquest 23 de juliol

 2. 2

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 3. 3

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 4. 4

  Reus (Tarragona) no celebrarà el Dia del Llibre aquest 23 de juliol

 5. 5

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma