Publicat 20/4/2019 11:51:19 +02:00CET

La Llosa del Cavall (Lleida) oferirà salts en corda elàstica des d'una altura de 122 metres

La Llosa del Cavall (Lleida) oferir salts en corda elstica de 122 metres
LA LLOSA BUNGEE.CAT

LLEIDA, 20 abr. (EUROPA PRESS) -

L'empresa Quesaltilaiaia oferir a partir de l'1 de maig, des de la Llosa del Cavall, en el municipi de Navés (Lleida), salt en corda elstica o "bungee jumping" des d'una altura de 122 metres.

Aquests salts són una de les novetats de la nova campanya de turisme actiu de les comarques lleidatanes, segons el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que constata que aquest equipament de salts amb corda elstica és la tercera plataforma alta del món situada en una presa.

Segons les seves dades, la plataforma més alta, amb 220 metres d'altura, est a Sussa i la segona estaria situada a Romania, amb un total de 160 metres.

"Est considerada una de les 10 millors plataformes del planeta pel que fa a l'espai natural i al paisatge que l'envolta i la panormica que ofereix als usuaris", ha agregat el patronat.

La plataforma consisteix en una estructura metllica de dos pisos, el superior est plantejat per als visitants que vulguin gaudir de les espectaculars vistes, i des de la planta inferior es llanaran els usuaris del salt elstic.

Salts de fins a 45 metres, de 90, en parella o nocturns són unes altres de les propostes de l'empresa que, segons un dels socis, Eduard Terricabras, "la seguretat ha estat validada i controlada pel primer fabricador d'elstics d'Europa, Vertigeadventures, una signatura pionera en el sector i reconeguda al món".

L'empresa, que comercialitza els salts amb el nom 'Bungee.cat', ha estat impulsada per Terricabras i els seus dos socis, Artal Cunties i Albert Estella, que porten anys dedicant-se a esports d'aventura i a formacions en seguretat i rescats en corda.