Llogar una vivenda vacacional a España aquest estiu es un 9% més car, segons un estudi

Publicat 10/5/2019 19:22:37CET
Playa, nadar, vacaciones, mar, sin corte de digestión
PIXABAY - Archivo

MADRID, 10 Maig (EUROPA PRESS)

El preu mig per reservar un habitatge vacacional per 4 persones en una costa peninsular espanyola aquest estiu ronda els 770 euros per setmana, la qual cosa suposa un increment de gairebé el 9% pel que fa a l'estiu del 2018, segons l''Informe sobre Preus del Lloguer Vacacional a la Costa Espanyola' elaborat per Spain-Holiday.

Aquest informe analitza els preus de mitjana per setmana de cadascuna de les 10 costes espanyoles seleccionades, ofereix una comparativa entre elles i mostra la diferència de preu del lloguer vacacional entre la temporada alta --juliol i agost-- i la temporada mitjana --juny i setembre--.

En aquest sentit, el viatger pot arribar a estalviar fins a un 61% en la seva reserva d'allotjaments durant la temporada mitjà en comparació a la temporada alta, en destinacions com la Costa Càlida, la Costa Daurada o la Costa Brava.

Les conclusions d'aquest informe també mostren que en la primera quinzena d'agost el lloguer vacacional més car és a la Costa Daurada, a la Costa de la Llum i en la Costa Blanca, on se superen els 1.150 euros per setmana.