Lleida.net gestionarà les altes remotes de nous usuaris d'Andorra Telecom

Publicat 30/12/2019 13:29:24CET
Personas usando teléfonos móviles, recurso.
PIXABAY

MADRID, 30 des. (EUROPA PRESS) -

Lleida.net s'ha adjudicat el concurs de l'empresa telefònica Andorra Telecom per gestionar totes les seves altes remotes de nous usuaris durant un període de cinc anys, prorrogables anualment, ha informat aquest dilluns la companyia de serveis tecnològics.

A través del servei de Lleida.net 'On Boarding Digital', també conegut com eKYC o 'Know Your Customer Service', Andorra Telecom farà altes digitals i altes presencials, així com la digitalització del personal visitant d'Andorra Telecom.

El servei d'eKYC de Lleida.net és una plataforma propietària d'identificació mitjançant videoconferència que compleix amb els requisits que demanen les autoritats antiblanquig. Es pot oferir de manera automatitzada, semiautomatitzada, i té capacitat d'analitzar de manera electrònica qualsevol documentació oficial emesa a nivell mundial.

"Resultar adjudicataris del concurs d'eKYC d'Andorra Telecom és per a nosaltres un nou reconeixement de la idoneïtat dels nostres serveis tecnològics. Portem innovant des de la creació de la nostra companyia, fa gairebé 25 anys, i tenim la intenció de continuar fent-ho", ha subratllat el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena.

Andorra Telecom és l'únic operador de telefonia del país pirinenc, i compta amb uns 82.000 números de línies de mòbil.

Contador