Publicat 26/3/2019 10:29:49 +01:00CET

Lleida.net compra el 5% de l'empresa de ciberseguretat Foxid amb una inversió de 150.000 euros

Sisco Sapena, fundador y consejero delegado de Lleida.Net
LLEIDA.NET - Archivo

MADRID, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

Lleida.net ha aprovat la compra del 5% de Foxid, una empresa emergent de ciberseguretat que est especialitzada en la detecció de fraus i suplantació d'identitat a nivell mundial, segons ha informat aquest dimarts la companyia tecnolgica.

L'operació es dur a terme en el marc d'una ampliació de capital de l'empresa, de la qual Lleida.net subscriur 150.000 euros.

Lleida.net ha ressaltat que aquesta inversió s'emmarca en el seu programa per invertir en empreses amb alt potencial de creixement en els segments de certificació i de contractació electrnica.

"El mercat de l''i-signature' creixer en els propers anys de manera exponencial i nosaltres continuarem ocupant posicions de mercat per convertir-nos en líder a nivell mundial en aquesta indústria", ha assenyalat el conseller delegat i fundador de la companyia, Sisco Sapena.

"La inversió en Foxid és un pas clau en aquesta estratgia de creixement, i estem segurs que no ser la nostra última inversió", ha afirmat.

A més d'un "agressiu" pla d'internacionalització i d'adquisicions, l'estratgia d'expansió de l'empresa passa per reforar les seves iniciatives en matria de propietat intellectual.

En concret, el nombre de patents que li han estat concedides a nivell mundial sobre mtodes de certificació ascendeix a 103, i més de 70 pasos reconeixen ja la validesa legal dels mtodes electrnics de Lleida.net com una via per certificar les notificacions legals en processos de contractació.

Foxid, amb seu a la Comunitat de Madrid, ofereix una solució que assegura la mxima seguretat en la verificació de documents oficials emesos per part de més de 150 pasos. Mitjanant un sistema de controls certifica l'autenticitat de documentació amb una fiabilitat del 99,99%.

el més llegit

 1. 1

  L'alcalde de Tarragona demana "sortir amb seny" després de passar a la fase 2

 2. 2

  Extingit l'incendi a la indústria de Sarrià de Ter (Girona)

 3. 3

  SOS Costa Brava protesta contra projectes urbanístics a Begur, Palamós i Palafrugell (Girona)

 4. 4

  Nissan revela el dijous el seu pla de reestructuració amb el futur de la planta de Barcelona

 5. 5

  Les CCAA cobraran el fons del coronavirus en 4 pagaments, començant al juliol per 6.000 milions