Publicat 04/05/2024 10:54

L'Hotel Sa Punta de Begur (Girona) reobre després d'un procés de modernització

L'Hotel Sa Punta de Begur (Girona)
HOTEL SA PUNTA

GIRONA, 4 maig (EUROPA PRESS) -

L'Hotel Sa Punta de Begur (Girona) ha reobert després d'una modernització per posicionar-se com a destinació per als "amants de la tranquil·litat i la natura", informa en un comunicat.

L'establiment, de 4 estrelles, ha estat renovat en col·laboració amb l'estudi d'interiorisme Luzio, que l'ha dotat de mobiliari i materials càlids "amb l'objectiu de modernitzar-ne l'estil, combinant la sofisticació d'un Hotel Boutique amb la comoditat d'un luxós Beach House".

La directora de l'hotel, Sandra Julia, ha explicat que l'objectiu és convertir-se en l'"hotel insígnia de la Costa Brava per a senderistes, ciclistes i aficionats al golf", a més del turisme cultural o els clients que busquen una destinació relaxant.

L'hotel compta amb 34 habitacions i suites de 27 a 35 metres quadrats i una terrassa privada amb vista al mar o als jardins.

Entre els serveis que ofereix l'hotel hi ha una piscina de 25 metres d'aigua salada, un 'pool bar', un saló social i una sala de reunions per a fins a 70 persones.

GASTRONOMIA

L'oferta gastronòmica de l'hotel és el restaurant Dalia, liderat pel cuiner Josep Maria Martínez, que se centra en els productes d'origen local com el peix fresc, la carn de Girona o els arrossos de Pals (Girona).

A partir d'aquest mes, el restaurant ofereix els 'Diumenges de Dalia', un menú de 65 euros per persona acompanyat per la música 'lounge' d'un discjòquei.

Contador



www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés