Publicat 8/9/2019 12:05:07 +02:00CET

L'ex diputada del Partit Laborista Angela Smith s'uneix al Partit Liberal Demòcrata

MADRID, 8 set. (EUROPA PRESS) -

L'ex diputada del Partit Laborista britànic Angela Smith s'ha passat a les files del Partit Liberal Demòcrata en protesta per les polítiques dels dos principals partits polítics del país que, en la seva opinió, "estan en mans d'extremistes".

Smith és la tercera diputada que s'uneix al Partit Liberal Demòcrata en menys d'una setmana, després que ho fessin la també exdiputada laborista Luciana Berger i el diputat 'tory' Philip Lee.

Smith, de 58 anys, va ser una de les diputades del Partit Laborista que va abandonar la formació política el passat mes de febrer per les seves diferències amb el líder laborista, Jeremy Corbyn, en ple debat sobre l'estratègia a seguir en el procés per a la sortida del Regne Unit de la Unió Europea.

En una entrevista amb el diari britànic 'Sunday Times', la diputada de Penistone i Stocksbridge ha lamentat que els "dos partits principals del país estiguin en mans d'extremistes".

Dimecres passat i en plena sessió de la Cambra dels comuns, el diputat conservador britànic Philip Lee es va aixecar per asseure's al costat dels seus nous companys, i més tard va explicar en un comunicat que l'executiu "està posant en perill les vides i les llars innecessàriament i arriscant sense motiu la integritat del Regne Unit".

"En termes més generals, està perjudicant l'economia, la democràcia i el paper del nostre país al món. Utilitza la manipulació política, l'assetjament i les mentides. I fa tot això de manera deliberada i intencionada", va afegir Lee en la seva contundent nota.

Lee considera que el Partit Liberal Demòcrata és ara "el millor col·locat per construir la força unificadora i inspiradora que fa falta" i per deixar "un país i un món millor per a les properes generacions".