Publicat 24/2/2019 17:43:30 +01:00CET

Levy (PP) demana al director de TV3 que cessi l'actor Toni Albà per la seva "actitud insultant" cap a Arrimadas

Concentració a la Plaa de Colón (Madrid) sota el lema 'Per una Espanya unida'
Ricardo Rubio - Europa Press

MADRID, 24 febr. (EUROPA PRESS) -

La sotssecretria d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha demanat al director de TV3, Josep Vicent Sanchís, que cessi immediatament l'actor i cmic Toni Alb per la seva "actitud insultant i agressiva" a través de les xarxes socials cap a la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, a qui ha mostrat la seva "solidaritat".

Alb va escriure a Twitter: "Bon viatge a Waterloo. Vigila, no passis de llarg i vagis a parar a Amsterdam. All estaries com a casa i a més tindries tots els teus drets laborals respectats". Arrimadas, que ha acusat l'humorista d'atacar-la amb "un insult masclista i repugnant", ha viatjat aquest diumenge a la ciutat belga per protestar davant la casa on actualment resideix l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Segons indica Levy en declaracions a Europa Press, no és la primera vegada que aquest collaborador de TV3 mostra aquesta actitud de generar "odi" cap a persones que no pensen com ell, és a dir, "que no són independentistes", per la qual cosa considera que "hauria de ser cessat immediatament".

En aquest sentit, demana a la consellera de Presidncia i portaveu del Govern, Elsa Artadi, donar aquesta instrucció, ats que "és incompatible assegurar el servei públic i el pluralisme a TV3 amb persones que hi apareixen que assenyalen l'oposició política i intenten degradar-la", i que, en el cas d'Arrimadas, es deu al "fet de ser dona".

També ha exigit posar aquest assumpte en mans de l'Institut de la Dona, a qui ha sollicitat un informe sobre el masclisme en xarxes socials, així com posar en marxa una campanya de sensibilització per part dels poders públics sobre aquests temes.

Per tot aix, ha reiterat, tal com va dir mesos enrere, que es nega a seguir participant en cap programa de TV3 "mentre hi hagi collaboradors pagats amb les butxaques de tots els catalans que facin aquesta campanya d'odi selectiu a la discrepncia política".