Publicat 6/5/2019 11:24:01 +02:00CET

LetterOne elimina el nivell d'acceptació mínim en la seva OPA sobre Dia

Mikhail Fridman, del fondo LetterOne
REUTERS / SERGEI KARPUKHIN - Archivo

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

LetterOne, societat controlada per l'inversor rus Mikhail Fridman, ha decidit eliminar "del tot" el nivell mínim d'acceptació del capital de la seva Oferta Pública d'Adquisició (OPA) sobre la cadena de supermercats Dia, segons ha comunicat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La societat controlada per Fridman ha sol·licitat a la CNMV l'autorització corresponent per modificar les condicions de la seva oferta quan el supervisor confirmi que el preu de l'oferta que ha fet sobre Dia (0,67 euros per acció) és un "preu equitatiu".

LetterOne assegura que Dia es troba, "de manera demostrable", en "grans dificultats financeres" i considera que el preu que ha ofert és "equitatiu", en ser superior al que resulta en aplicar els mètodes de valoració de l'article 10 del Reial Decret 1066/2007.

La societat controlada per l'inversor rus va presentar el passat 30 d'abril una modificació en les condicions de la seva OPA sobre Dia per rebaixar del 35,49% al 20,999% el requisit mínim d'acceptació del capital de la seva oferta. Ara LetterOne ha decidit eliminar del tot la condició d'acceptació mínima.