Publicat 5/10/2019 11:38:15 +02:00CET

L'estudi de Barcelona dels creadors de 'Talking Tom' crearà els seus propis jocs

El conseller delegat de la companyia, Xinyu Qian
OUTFIT7 - Archivo

La companyia destaca la capital catalana per la seva "creixent" escena de 'gaming'

BARCELONA, 5 oct. (EUROPA PRESS) -

La companyia xipriota de jocs virtuals Outfit7, coneguda per crear la franquícia 'Talking Tom and Friends', convertirà el seu estudi de Barcelona en una oficina autònoma de videojocs per a mòbils i que se centrarà solament en crear els seus propis jocs.

En una entrevista d'Europa Press, el conseller delegat de la companyia, Xinyu Qian, ha explicat que aquesta estratègia que desenvoluparan és un "somni fet realitat", ja que considera que un dels problemes de treballar per a un estudi de jocs de major escala és tenir diversos projectes alhora perquè es perd relació amb els altres jocs.

"Triem Barcelona per la ubicació del nostre nou estudi perquè la ciutat té una impressionant xarxa de talents creatius i una creixent escena de 'gaming'. Ens entusiasma ser part d'ella", ha explicat.

La companyia vol contractar sis nous treballadors per al seu estudi barceloní --en el qual treballen ja 12 persones-- que compleixin amb els perfils de director d'art de jocs, artista d'Interfície d'Usuari (UI) sènior i desenvolupador de jocs, entre uns altres, segons la seva pàgina web.

ESPANYA, EL 54% DE LES DESCÀRREGUES

Ha dit que al seu estudi de Barcelona, que va obrir a principis d'aquest any, porten sis mesos treballant en el seu primer joc, explorant mecàniques amb les quals no havien treballat abans i tractant de crear "una cosa nova i dinàmica".

Segons Qian, la companyia té grans plans per a l'oficina de Barcelona a l'hora de crear nous jocs, encara que no ha donat a conèixer la previsió de sortida al mercat del primer.

La companyia, que ha aconseguit els 10.000 milions de descàrregues a nivell mundial, ha concentrat a Espanya el 54% de totes les instal·lacions dels jocs de 'Talking Tom and Friends' al sud d'Europa.

NOUS PLANS

La companyia llançarà un joc d'amics virtuals protagonitzat pel nou personatge de la franquícia, Talking Becca, que també debutarà a la quarta temporada de la sèrie d'animació 'Talking Tom and Friends', protagonitzada per un gat antropomòrfic.

Outfit7 també llançarà un joc Sorra PvP per equips nou i aliè a la franquícia, en el marc de la seva ofensiva cap a les noves generacions de tecnologia i plataformes digitals.

La companyia té les oficines centrals a Xipre, amb altres addicionals en Xina, Londres i Eslovènia, i actualment compta amb un equip de 300 persones a 25 països.